FII AMBASADOR!

Ambasadorul este un element cheie al comunității noastre. Este persoana care reprezintă misiunea noastră și în alte grupuri sau comunități și care vorbește informat despre munca noastră și a artiștilor în rezidență. Acest lucru ne ajută să dezvoltăm rețeaua de susținere și să promovăm misiunea noastră cât mai departe, ne ajută să atragem fonduri și resurse pentru proiectele pe care le dezvoltăm. Intră în contact să discutăm concret cum ne poți reprezenta și care sunt beneficiile pentru tine.

FII PRIETENUL NOSTRU!

Un gest mic de prietenie poate face o mare diferență. Ne poți ajuta arătând și altora site-ul nostru sau să dai mai departe postările din social media. Ne poți ajuta prin a-i anunța și pe alții despre  evenimentele noastre, prin participare la evenimente și chiar prin sfaturi și asistență profesionale. Sunt multe moduri în care putem interacționa. Haide să purtăm o conversație.

FII VOLUNTAR!

Suntem mereu bucuroși și recunoscători să lucrăm cu cei care sunt pasionați de acțiunile și evenimentele artistice. Vor fi o multitudine de oportunități și proiecte în care ne poți ajuta și în care poți participa. Haide să interacționăm și să aflăm împreună cum putem crea experiențe memorabile.